NANO-TINC 2009 – pályázat középiskolásoknak (in Hungarian)

NANO-TINC 2009 – pályázat középiskolásoknak


A NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community - TINC) pályázatot hirdet magyarországi és határontúli középiskolás diákoknak NANO-TINC 2009 címmel.


A pályázat célja:

Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a nanotudományok segítségével kifejlesztett, megalkotott újdonságokról. A pályázat célja, hogy megmutassa, mint gondolnak a mai középiskolások a „nanokorszak” új anyagairól, módszereiről és az ezek segítségével létrehozott termékekről.

Pályázat kategóriák:

I. Középiskolások (14-16 éves korig)

II. Középiskolások (17-18 éves korig)


A nano-pályázat témái:

1. NANO-TINC 2009 – rajzpályázat. Csak elektronikus formában beküldött pályamunkákat áll módunkban elfogadni.2. NANO-TINC 2009 – a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú esszé (.pdf formátumban kérjük beküldeni)

A 2. témakörben a pályázat terjedelme I. kategóriában legalább 3 gépelt oldal, II. kategóriában legalább 5 gépelt oldal.


Pályázat beküldési határidő: 2009. november 1.


A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor. A pályázatokat a NanoTudomány Nemzetközi Közössége által felkért szakmai zsűri értékeli. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervező fenntartják a jogot, hogy a legjobb pályaműveket nyomtatott formában is megjelentesse.


Bővebb információ a http://www.nanopaprika.eu/group/nanopalyazat weboldalon található, valamint az editor@nanopaprika.eu e-mail címen kérhető.A rajzokat és a szöveges pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában 2009. november 1-ig: editor@nanopaprika.eu


The International NanoScience Community

„The Spicy world of NanoScience”

Views: 10

Comment

You need to be a member of The International NanoScience Community to add comments!

Join The International NanoScience Community

Welcome - about us

Welcome! Nanopaprika was cooked up by Hungarian chemistry PhD student in 2007. The main idea was to create something more personal than the other nano networks already on the Internet. Community is open to everyone from post-doctorial researchers and professors to students everywhere.

There is only one important assumption: you have to be interested in nano!

Nanopaprika is always looking for new partners, if you have any idea, contact me at editor@nanopaprika.eu

Dr. András Paszternák, founder of Nanopaprika

Partner network:

Next partner events of TINC

We are Media Partner of:

Badge

Loading…

© 2018   Created by András Paszternák, PhD (founder).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service