A Tempus Közalapítvány szervezésében megvalósuló Kutatók Éjszakája 2010 projekt és a NanoTudomány Nemzetközi Közössége (TINC – Nanopaprika.eu) „Kutatók a Neten” címmel kutatói blog és weboldal találkozót rendez a Kutatók Éjszakáján, szeptember 24-én, Budapesten a Millenárison.

A rendezvényen a kutatók által írt, működtetett blogok és weboldalak lépnek ki a virtuális térből, teremtenek kapcsolatot a tudományok iránt érdeklődő közönséggel. A weblapok öt-öt perces bemutatkozása után a látogatók találkozhatnak az oldalak készítőivel, feltehetik kérdéseiket. A rendezvény céljai között szerepel a hazai kutató weblapok közötti együttműködés szorosabbra fűzése is.

Kutatói blogok, weboldalak jelentkezését 2010. augusztus 15-ig várjuk az editor@nanopaprika.eu e-mail címen. A jelentkezés elfogadásáról és a találkozó részletes programjáról augusztus 24-ig küldünk visszajelzést.

A jelentkezés során megadandó adatok:
1. Blog/weboldal neve:
2. Blog/weboldal elérése: http://
3. Blog/weboldal témája (3-4 mondatban kifejtve):
4. Blogíró/weblap készítőjének neve:
5. Blogíró/weblap készítőjének végzettsége:
5. E-mail cím:

További információ a Kutatók Éjszakája szervezőitől a orsolya.hering@tpf.hu, illetve a NanoTudomány Nemzetközi Közösségétől az editor@nanopaprika.eu e-mail címen kapható.

www.nanopaprika.eu
www.kutatokejszakaja.hu

Budapest, 2010. július 28.

Kutatók a neten - Felhívás.pdf

Votes: 0
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of The International NanoScience Community - Nanopaprika.eu to add comments!

Join The International NanoScience Community - Nanopaprika.eu