CREATIVE SELECTOR: PÁLYÁZAT INNOVATÍV TARTALMAK ÉS ALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSÉRE /in Hungarian/


PÁLYÁZATI KIÍRÁS WWW.CREATIVESELECTOR.HU Jelentkezési határidő: 2010.10.10.


A CREATIVE SELECTOR NYÍLT ÖTLET PÁLYÁZATOT HIRDET OLYAN INNOVATÍV TARTALMAK ÉS ALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSÉRE, AMELYEK A MOBIL ÉS KÖZÖSSÉGI MÉDIA PLATFORMOKBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKRE ÉPÜLNEK.Pályázható kategóriák:1. Építs közösséget!Téma: Olyan webes tartalmak kialakítására, fejlesztésére várjuk ötleteidet, amely aktív felhasználói közösséget vonz és tart össze.Tartalom: Bármilyen tartalomban gondolkodhatsz, szólhat az moziról, sportról, vallásról, kertészetről, gasztronómiáról, vagy biológiáról, de lehet egy olyan telekocsi oldal is például, amely kimondottan a
fesztiválozók szállítása köré szerveződik.Üzleti szempont: Az oldalnak rövid időn belül legalább önfenntartóvá kell válnia, ezért fontos, hogy már az ötlet beküldésekor azon is gondolkodjatok, miből lesz majd bevétele.2. Készíts népszerű alkalmazásokat mobiltelefonra és táblagépre!Téma: Még meg nem valósított „briliáns” termék ötleteket várunk mobil alkalmazásokra és játékokra, amelyek széles körben népszerűek lehetnek.Tartalom: Nyitott. Játékok, mash-up, stb.Üzleti szempont:egyre több olyan működő modell létezik, ahol a kellően népszerű mobil alkalmazások (mobiltelefonra vagy állandó internet kapcsolattal rendelkező hordozható számítógépre írt programok,pl.: legfrissebb android-alkalmazások) üzletileg is jövedelmezők tudnak lenni az ötletgazda vagy fejlesztő számára.Előfordulhat, hogy az ötleted mindkét pályázható kategóriába beillik, ebben az esetben válaszd az első pontot.


Az általatok korábban létrehozott, jelenleg is működő közösségi célú weboldalak vagy alkalmazások továbbfejlesztésére is küldhettek ötleteket. Azonban fontos, hogy az oldalon/alkalmazáson tervezett
fejlesztés, lényegesen átalakítsa az oldal/alkalmazás jelenlegi működési formáját és bővítse annak funkcionalitását. A jelenleg is működő weboldalak/ alkalmazások általános célú fenntartásához támogatás nem igényelhető!Bárki pályázhat:


A pályázat nem csak a jövő Nobel díjasainak szól, hanem bárki számára nyitott, aki elég elszánt, hogy megvalósítsa saját ötletét. Még az sem feltétel, hogy az ötletgazda értsen a programozáshoz, vagy a marketinghez, az oldalon keresztül összeállhat más területen jártas szakemberekkel, pénzügyi befektetőkkel.Hogyan küldheted be az ötletedet?


Az ötleted beküldéséhez egy rövid, max. 1 oldalas leírást várunk, ehhez formai iránymutatást kapsz az „ötlet beküldése” gomb megnyomásakor a CreativeSelector.hu oldalon. Az ötleted mellé, ha szeretnél,
küldhetsz rajzot, fotót, videót, vagy bármit, ami segít másoknak jobban megérteni az elképzelésedet. Az ötleted rövid összefoglalója a beküldést követően nyilvánosságra kerül, hogy azt mások véleményezni tudják. ötleted a Facebook vagy Iwiw azonosítód megadását követően töltheted fel, külön regisztrációra nincs szükség.
Azonosítódat a közösségi oldalak bizalmasan kezelik, azokhoz mi nem férünk hozzá, adataidat a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljük.Kiválasztás szempontjai:


Azok a projektek nyernek, amelyek a 2010. október 10-i határidőig a legtöbb Támogatót gyűjtötték, és összhangban a mentorok szavazatával reális üzleti modellt képviselnek, valamint gyorsan piaci termék
válhat belőlük.

A legnépszerűbb 5 mobil alkalmazás és 5 közösségi website megoldás közül a zsűri október végén ül össze és választja ki a nyertes projekteket.
Támogatás:


Támogatóid azokból az ismerősökből és ismeretlenekből lesznek, akik szavazatukkal (like!) támogatják az ötleted megvalósítását. Érvényes Támogatói szavazatnak csak a Creative Selector oldalán keresztül leadott szavazatokat fogadjuk el.


Az első körben a beküldést követően népszerűsítened kell az ötleted, hogy lássuk valóban van-e egy olyan kritikus tömeg, amely használni szeretné majdani termékedet.Azt, hogy a saját ötleteidet hogyan népszerűsíted, rád van bízva, csinálhatsz neki saját Facebook oldalt, blog-ot, vagy akár videót is, és a közösségi oldalakon keresztül toborozhatsz
Támogatókat.Nyeremények:


A legjobbnak ítélt ötletek 300.000 Forintos pénzjutalomban részesülnek, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy elképzelésüket hazai befektetők előtt prezentálják.A számos egyéb termék nyereményről az oldalon keresztül tájékozódhatsz!A pályázatok benyújtásának helye, módja és ideje:


Ötletedet a 2010. október 10-i projektzárásig a Creativeselector.hu oldalon keresztül folyamatosan benyújthatod. Érdemes azonban sietned, hogy minél több időd legyen támogatókat szerezned!A pályázati felhívás változtatásának jogát a kiíró fenntartja.


További információ kérése: info@creativeselector.hu


Creative Selector-palyazati kiírás2010.pdf


Views: 11

Tags: Hungary, Pályázat

Comment

You need to be a member of The International NanoScience Community to add comments!

Join The International NanoScience Community

Welcome - about us

Welcome! Nanopaprika was cooked up by Hungarian chemistry PhD student in 2007. The main idea was to create something more personal than the other nano networks already on the Internet. Community is open to everyone from post-doctorial researchers and professors to students everywhere.

There is only one important assumption: you have to be interested in nano!

Nanopaprika is always looking for new partners, if you have any idea, contact me at editor@nanopaprika.eu

Dr. András Paszternák, founder of Nanopaprika

Publications by A. Paszternák:

Smartphone-Based Extension of the Curcumin/Cellophane pH Sensing Method

Pd/Ni Synergestic Activity for Hydrogen Oxidation Reaction in Alkaline Conditions

The potential use of cellophane test strips for the quick determination of food colours

pH and CO2 Sensing by Curcumin-Coloured Cellophane Test Strip

Polymeric Honeycombs Decorated by Nickel Nanoparticles

Directed Deposition of Nickel Nanoparticles Using Self-Assembled Organic Template,

Organometallic deposition of ultrasmooth nanoscale Ni film,

Zigzag-shaped nickel nanowires via organometallic template-free route

Surface analytical characterization of passive iron surface modified by alkyl-phosphonic acid layers

Atomic Force Microscopy Studies of Alkyl-Phosphonate SAMs on Mica

Amorphous iron formation due to low energy heavy ion implantation in evaporated 57Fe thin films

Surface modification of passive iron by alkylphosphonic acid layers

Formation and structure of alkylphosphonic acid layers on passive iron

Structure of the nonionic surfactant triethoxy monooctylether C8E3 adsorbed at the free water surface, as seen from surface tension measurements and Monte Carlo simulations

Next partner events of TINC

We are Media Partner of: