c-cmtp2 konferencia (in Hungarian)


Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a 2012. okt. 08-12 között Lillafüreden a Palota Szállodában megrendezésre kerülő 2nd International Conference on Competitive Materials and Technology Processes (ic-cmtp2) rendezvényre 5 kontinens 34 országából mintegy 200 előadás absztraktja érkezett be határidőre. Tekintettel arra, hogy a magyarországi résztvevők aránya alig éri el 6 %-ot, a szervezők az International Scientific Advisory Board javaslatára a magyar kutatók és oktatók számára lehetővé teszik, hogy POSTER illetve ORAL előadásokkal utólagosan jelentkezhessenek 2012. június 15-ig.

Az ic-cmtp2 konferencián elhangzott illetve bemutatott előadások alapján készített lektorált és elfogadott cikkek az IOP Conference Series: Materials Science and Engineering kiadványban fognak megjelenni - amit a Web of Sciences és a Scopus is reeferál.

Amennyiben az ic-cmtp2 konferencián ORAL vagy POSTER előadással részt kívánnak venni, úgy kérem regisztráljanak és online töltsék fel előadásaik absztraktját legkésőbb 2012. június 15-ig.

http://ic-cmtp2.eu

Votes: 0
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of The International NanoScience Community - Nanopaprika.eu to add comments!

Join The International NanoScience Community - Nanopaprika.eu