Tudomány
Fűszeres kavalkád a Nanopaprikán
2008. július 30. 12:14


Már 900 fősre duzzadt a NanoTudomány Nemzetközi Közösségének weboldala, ahol újabb és újabb témák kerülnek terítékre


A víz szerepe a nanotudományokban; a naplelemek gyártásának nanotechnológiai vonatkozásai - csak néhány a legfrissebb témákból, melyek a napokban kerültek terítékre NanoTudomány Nemzetközi Közösségének weboldalán. A tematikus csoportok és a hozzászólások számának növekedése jelzi, hogy a mára 900 fősre duzzadt hálózat tagjai egyre aktívabbak.

A Nanopaprika.eu oldal látogatottsága az utóbbi hetekben megháromszorozódott, egyre többen csatlakoznak a virtuális közösséghez Amerikából, Ausztráliából és Indiából is. Több mint 50 ország kutatói, diákjai, ipari szakemberei beszélgetnek itt mindarról, ami a nanotudományokhoz köthető.

Az oldal tudományos jellege mellett a legfontosabb cél egy valódi közösség megteremtése, ahol a különböző helyekről érkezők új partnerekre, barátokra találhatnak. E cél érdekében teszik teljessé az oldalt olyan tematikus csoportok, ahol a regisztrált felhasználók úti élményeiket, hobbijukat oszthatják meg a többiekkel, s talán még társra is lelhetnek nem csak tudományos szempontból.
A weboldal egyedi hangulata, és a "Nanotudomány fűszeres világa!"
szlogen, mind hozzájárult ahhoz, hogy lapunk több mint 25 nano- és tudományos oldallal épített ki partneri kapcsolatot, illetve külföldi nanokonferenciák média szponzorává lépett elő.


link

Views: 16

Comment

You need to be a member of The International NanoScience Community to add comments!

Join The International NanoScience Community

Welcome - about us

Welcome! Nanopaprika was cooked up by Hungarian chemistry PhD student in 2007. The main idea was to create something more personal than the other nano networks already on the Internet. Community is open to everyone from post-doctorial researchers and professors to students everywhere.

There is only one important assumption: you have to be interested in nano!

Nanopaprika is always looking for new partners, if you have any idea, contact me at editor@nanopaprika.eu

Dr. András Paszternák, founder of Nanopaprika

Partner network:

Next partner events of TINC

We are Media Partner of:

Badge

Loading…

© 2018   Created by András Paszternák, PhD (founder).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service