About us (in Hungarian): Sikeres a nanopaprika közösségi oldal


Sikeresnek bizonyult az a kezdeményezés, mely során 2007 vége felé néhány fiatal kutató létrehozta a nanotudományokkal foglalkozó kutatók, egyetemi hallgatók virtuális hálózatát

A NanoTudomány Nemzetközi Közösségéhez csatlakozott 800 tag, mára igazi találkozási ponttá alakította a Nanopaprika.eu weboldalt. A számtalan fórum téma és tematikus csoport közül mindenki megtalálhatja a számára érdekeset.
A weblap nem feledkezik meg a "nano" iránt éldeklődő internetezőkről sem, fontos feladatának érzi az ismeretterjesztést, különböző oktatási módszerek megismertetését. Külön szekció szól a középiskolásoknak, akik kérdéseire közösen keresik a tagok a válaszokat. Természetesen a nanotechnológiákkal foglalkozó ipari szakemberek, és a témában befektetési területet látó üzletemberek is találhatnak információkat a weboldalon.

A 800 tag körülbelül fele európai, sokan regisztráltak Indiából, Amerikából, Ausztráliából is. A virtuális közösség középpontjában maga az ember, a regisztrált felhasználló áll, legyen akár egyetemi professzor vagy egy nanoanyagokat forgalmazó cég alkalmazottja. Úgy érezzük, ez a nézet teszi igazán közösségivé, kicsit mássá a lapot, a jóval korábban indult és nagyobb lehetőségekkel rendelkező nanooldalaktól. Az ingyenesen igénybe vehető NanoTudomány Nemzetközi Közössége szeretettel várja új tagjait.


link a hirado.hu-ra

Views: 11

Comment

You need to be a member of The International NanoScience Community to add comments!

Join The International NanoScience Community

Welcome - about us

Welcome! Nanopaprika was cooked up by Hungarian chemistry PhD student in 2007. The main idea was to create something more personal than the other nano networks already on the Internet. Community is open to everyone from post-doctorial researchers and professors to students everywhere.

There is only one important assumption: you have to be interested in nano!

Nanopaprika is always looking for new partners, if you have any idea, contact me at editor@nanopaprika.eu

Dr. András Paszternák, founder of Nanopaprika

Partner network:

Next partner events of TINC

We are Media Partner of:

Badge

Loading…

© 2018   Created by András Paszternák, PhD (founder).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service